Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η Ledmania, ιδρύθηκε το 2009, και ειδικεύομαστε στον τομέα του φωτισμού LED, καλύπτοντας ανάγκες οικιακού, επαγγελματικού και αρχιτεκτονικού φωτισμού.

Ως εισαγωγική εταιρεία, προσφέρουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων, λιανικής και χονδρικής. Τα προϊόντα μας είναι προσεκτικά επιλεγμένα και φέρουν το σήμα CE, διασφαλίζοντας τη συμμόρφωση με τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που απαιτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στη Ledmania, η δέσμευσή μας για την ικανοποίηση των πελατών υπερβαίνει την πώληση και την παράδοση των προϊόντων μας. Πιστεύουμε στην παροχή κορυφαίας τεχνικής υποστήριξης στους πελάτες μας, διασφαλίζοντας ότι λαμβάνουν τη βοήθεια που χρειάζονται ακόμη και μετά την αγορά τους.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της Ledmania είναι η εκτεταμένη εμπειρία μας στον κλάδο. Με τα χρόνια, έχουμε αποκτήσει πολύτιμες γνώσεις και τεχνογνωσία, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Αυτή η τεχνογνωσία είναι που μας έχει τοποθετήσει στην πρώτη γραμμή των εισαγωγικών εταιρειών στον τομέα του φωτισμού LED.

Η αφοσίωσή μας στην ποιότητα είναι εμφανής σε κάθε πτυχή της επιχείρησής μας. Από την επιλογή των προϊόντων μας μέχρι την υποστήριξη που προσφέρουμε, προσπαθούμε για την αριστεία. Αυτή η δέσμευση μας έχει κερδίσει μια ισχυρή φήμη, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με μια μεγάλη πελατειακή βάση που βασίζεται στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Η Ledmania κατανοεί τη σημασία των αξιόπιστων και αποτελεσματικών λύσεων φωτισμού. Είτε πρόκειται για οικιακούς, εμπορικούς ή αρχιτεκτονικούς σκοπούς, διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη σειρά επιλογών φωτισμού LED για την κάλυψη διαφορετικών αναγκών. Τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ενεργειακά αποδοτικές και μακροχρόνιες λύσεις, διασφαλίζοντας τόσο εξοικονόμηση κόστους όσο και περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Εκτός από τις προσφορές προϊόντων μας, η Ledmania υπερηφανεύεται για την τεχνογνωσία του εξειδικευμένου προσωπικού μας. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες που είναι αφοσιωμένοι στην παροχή τεχνικής υποστήριξης και καθοδήγησης στους πελάτες μας. Κατανοούμε ότι κάθε έργο μπορεί να έχει μοναδικές απαιτήσεις και το προσωπικό μας είναι εξοπλισμένο για να προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις, διασφαλίζοντας βέλτιστες λύσεις φωτισμού για κάθε εφαρμογή.

Η δέσμευση της Ledmania για την ικανοποίηση των πελατών επεκτείνεται και στην εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Πιστεύουμε στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας και είμαστε πάντα έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τυχόν ανησυχίες ή να παρέχουμε πρόσθετη βοήθεια όποτε χρειαστεί.

Ως εταιρεία, η Ledmania καθοδηγείται από το πάθος για καινοτομία και συνεχή βελτίωση. Παραμένουμε ενημερωμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία φωτισμού LED, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να προσφέρουμε λύσεις αιχμής στους πελάτες μας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε λύσεις φωτισμού που όχι μόνο ανταποκρίνονται αλλά ξεπερνούν τις προσδοκίες, διασφαλίζοντας την ικανοποίηση και την αφοσίωση των πελατών.

Μπορείτε να μας βρείτε:  

Κατάστημα
Διεύθυνση: 17ο Χλμ. Λ.Λαυρίου Παιανία Τ.Κ. 19002

Τηλ:210-7754932  - 210-6645449

Fax:210-7754902

email : info@ledmania.gr
Τραπεζικοί Λογαριασμοϊ 

- ΕΘΝΙΚΗ Τραπεζα:

16140105665

IBAN GR1801101610000016140105665